lédablog

lédablog

Start

2018. január 14. - dr.Léda

 

babuk.jpg

 

Nagy köszönet (itt is) Krisznek, mert segített beállítani a blogomat, forduljatok hozzá bizalommal, ha véletlenül kiszállna a naplótok az éterbe. Erős kétségek gyötörtek, hogy új oldalt kell keresni, még egy oldal, még egy jelszó, még egy felület....brrrr.

Örülök, hogy sokan csatlakoztatok kis csoportunkhoz, fantasztikus a hangulat. Idézet egy levélből: "..hogy benneteket olvassalak és közeletekben legyek, arra jó lesz. Köszönöm a jóságod Drága Sz."

Öröm ilyet olvasni. Egészen más élmények érnek, mint amilyeneket megszoktam egy rothadó, moderálatlan szemétdombon. Nincs kamuzás, nincs beugatás, élet zajlik, színes és jó élményekkel teli.

Olvasom, valakitől a face azonosítási adatokat kér. A kis törpe említette egyszer, hogy vele is előfordult ilyen. Célszerű normális személynévvel regisztrálni, akkor nem kér személyit a rendszer. (csak egy tipp, by Bonefang)

Pácupi :)

A bejegyzés trackback címe:

https://drleda.blog.hu/api/trackback/id/tr3913574785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaksieger 2018.01.16. 20:52:27

tőlem is kér azonosítót. amikor meghívtál a face-ra, nem gondoltam, hogy a valódi adatok mellett még telefonszám is kell "biztonság" miatt, nem voltam soha face-reg, és játéknak hittem. gyorsan vége lett a játékomnak :-) nem baj, talán egyszer veszem a bátorságot és megadom a telefonszámom. addig maradok gyáva vaksi kisegér :-) a lehetőséget azért köszi.

dr.Léda 2018.01.16. 21:04:54

Ma másokat is tiltottak a facén, mert a vq társasága kinyomozta a lapunkat, jelentették őket, ezzel szórakozik a debil.hu. Három perc alatt csinált mindenki másik lapot, ezek a kőbunkók nem tudnak ártani, de szorgalmasan próbálkoznak.:)
süti beállítások módosítása